Solutii Integrate Inginerie Uzinare
Contact | 0725 218 419
0
Cos comanda 0 Lei
Role abrazive

Bandă grafitată CS 395 X

57 Lei
Disponibilitate : La comanda
-
  • Descriere

Rola Klingspor CS 395 X – pentru șlefuire uniformă și netedă, cu degajare redusă de căldură

CS 395 X este un produs cu utilizari multiple, fiind în același timp unul dintre cele mai bine vândute produse ale firmei Klingspor. Această rolă abrazivă îndeplinește cerințe extrem de ridicate. Datorită degajării reduse de căldură aceasta permite o șlefuire uniformă și netedă. Produsul reduce frecarea dintre partea posterioară a benzii și elementul de contact, prin urmare este un accesoriu benefic în procesul de șlefuire.

Șlefuirea precisă și eficientă pe o multitudine de materiale

Rola CS 395 X de la Klingspor este fabricată din grafit lamelar aplicat pe pânza de bumbac rigid de tip X denumită și bandă grafitată antifricțiune. Este adecvată pentru utilizarea pe mașinile de șlefuire pentru prelucrarea suprafețelor, canturilor și a corpurilor rotative. Poate fi folosită și ca suport suplimentar la șlefuirea unei game largi de materiale, ca de exemplu

  • metal,
  • lemn,
  • material plastic și
  • sticlă.

Rola CS 395 X convinge prin glisarea lină și modul de lucru eficient.

Șlefuirea lină și uniformă datorită degajării reduse de căldură.

Rola Klingspor CS 395 X este recomandată pentru mașinile de șlefuire ghidate manual și ca un accesoriu suplimentar la șlefuirea multor materiale uzuale. Caracteristica esențială a acestei role este degajarea redusă a căldurii datorită fricțiunii reduse dintre partea posterioară a benzii și elementul de contact. Materialul extrem de stabil garantează datorită acestui lucru o șlefuire lină și uniformă. Această rolă este disponibilă în diferite dimensiuni. Deoarece este vorba de un produs tip rolă, pânza poate fi tăiată și adaptată individual pentru aplicația respectivă și pentru mașina de șlefuit.